Wil je proactief op de hoogte blijven van nieuws op het gebied van online dienstverlening? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

 • Waarom brengt een Design Sprint jouw organisatie verder?

  Herken jij de situatie dat je een gaaf idee bedenkt, maar het op de plank blijft liggen? Heb je wel eens in een projectgroep gezeten waarbij jullie oplossing niet aansloeg bij de eindgebruiker? Of loopt je organisatie vast bij het oplossen van een probleem door de complexiteit ervan?

 • Gemeente Bergen op Zoom pakt online dienstverlening aan

  Gemeente Bergen op Zoom heeft de digitale dienstverlening onder de loep genomen. Een van de vragen die de gemeente zich stelde was ‘wat willen we met de website?’. Het antwoord was snel gevonden: een site die inwoners helpt bij vragen, die toegankelijk en veilig is en met een makkelijk te gebruiken CMS.

 • Gemeente Veere verbetert processen door datagedreven te werken

  Waar kunnen content, formulieren en processen verbeterd worden, zodat de dienstverlening soepel en helder verloopt?

 • Samenwerking OBI4wan & SIM Caribbean

  OBI4wan & SIM Caribbean hebben de handen in één geslagen voor een mooie samenwerking. De oplossingen van OBI4wan bieden een waardevol verloopstuk ten opzichte van de dienstverlening van SIM Caribbean.

 • Samenwerking iBabs & SIM Caribbean

  We zijn enthousiast over onze samenwerking met iBabs – Papierloos vergaderen! iBabs helpt je eenvoudig meetings organiseren of bezoeken. Met haar simpel te gebruiken app regel en beheer je probleemloos alle lastige details rond een meeting.

 • Waterinspiratiedag

  Op maandag 26 oktober vindt de eerste Waterinspiratiedag voor de Waterschappen plaats. 

 • SIMsite Drupal op maat voor bezoekers en beheerders

  SIM heeft veel kennis opgebouwd in digitale dienstverlening van overheden. Met onze SIMsite Drupal CMS en website werken we samen met onze klanten voortdurend aan verbetering van de softwareoplossingen om inwoners en bedrijven optimaal te bedienen. 

 • Webinar "In vijf stappen klaar voor 23 september"

  Samen aan de slag met toegankelijke overheidssites!

 • Digitale toegankelijkheid: zaak van de hele organisatie

  Lang leek digitale toegankelijkheid een kwestie van het webteam van overheden. Niets is minder waar. Het gaat verder dan bijvoorbeeld juist kleurgebruik en een voorleesfunctie op de website. Wij komen veel bij gemeentes en waterschappen. Onze conclusie: het is hoog tijd voor bewustwording in de hele organisatie.

  Toegankelijkheid website