Met SIM Open Social, het social intranet van SIMgroep, wordt online samenwerken en informatie uitwisselen een fluitje van een cent. Dit sociale intranet helpt je om eenvoudig in contact te blijven met elkaar en kennis te delen vanuit elke locatie en ongeacht verschillende werktijden. Door de robuuste basis en optionele extensies van dit sociaal intranet kan je altijd met SIM Open Social uit de voeten, of je organisatie nu groter of wat kleiner is. 

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van Open Social?

Download hier de brochure

social intranet

Hoe werkt het?

SIM Open Social is de centrale plaats voor communicatie tussen alle medewerkers in je organisatie. Deel belangrijke berichten op de tijdlijn, kom in contact met verschillende collega's en werk samen aan digitale interne documenten. Je hebt snel en veilig toegang tot de juiste informatie in een gebruiksvriendelijk sociaal intranet. Enkele features:  

  • Tijdlijn - Hét centrale punt van de homepage waar medewerkers landen en de laatste nieuwsberichten direct te zien krijgen. 
     
  • Groepen - Organiseer berichten op thema of afdeling en maak er een open of besloten groep voor. 
     
  • Persoonlijk profiel - Iedere medewerker heeft een eigen profiel met ruimte voor zakelijke en persoonlijke kenmerken. 
     
  • Evenementen - Van vergaderingen tot borrels, een evenement is zo aangemaakt en de deelnemers kunnen zich direct aanmelden. 

Vliegende start

We helpen je stap voor stap om het social intranet in te richten én zorgen voor draagvlak binnen de organisatie en zorgen ervoor dat iedereen op één lijn zit. De Active Directory koppeling maakt het voor de beheerder van het social intranet een fluitje van een cent om leden toegang te geven of in te trekken. Daarnaast is de omgeving eenvoudig te personaliseren.

Een vliegende start gegarandeerd!

Waarom kies je het social intranet SIM Open Social

Ontwikkeld voor overheden

SIM Open Social is op maat van jouw organisatie gemaakt. SIM is al 20 jaar partner van gemeenten, provincies en waterschappen. De ervaringen en kennis die we hebben opgedaan in die jaren hebben we gebruikt om een social intranet te ontwikkelen dat aansluit bij de eisen en wensen van lokale overheden.  

Drupal open source

Het nieuwe sociaal intranet van SIM is gebaseerd op het open source platform Drupal. Met Drupal 9 als motor is de continuïteit en toekomstbestendigheid gewaarborgd.  

Participatie mogelijkheden

Wil je als overheid meer interactie met bijvoorbeeld burgers en ondernemers? Met dit social intranet heb je daarvoor geen nieuw systeem nodig. Het is met modules uit te breiden naar een slim en eenvoudig te gebruiken participatieplatform.   

Wil je meer weten?

Meer weten over ons social intranet?

Wil je direct aan de slag met SIM Open Social?

Neem contact met ons op

sociaal intranet SIM Open Social