Social Intranet

Met SIM Open Social, het social intranet van SIMgroep, wordt online samenwerken en informatie uitwisselen een fluitje van een cent. Dit sociale intranet helpt je om eenvoudig in contact te blijven met elkaar en kennis te delen vanuit elke locatie en ongeacht verschillende werktijden. Door de robuuste basis en optionele extensies van dit sociaal intranet kan je altijd met SIM Open Social uit de voeten, of je organisatie nu groter of wat kleiner is. 

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van Open Social?

Download brochure

social intranet

Hoe werkt het?

SIM Open Social is de centrale plaats voor communicatie tussen alle medewerkers in je organisatie. Deel belangrijke berichten op de tijdlijn, kom in contact met verschillende collega's en werk samen aan digitale interne documenten. Je hebt snel en veilig toegang tot de juiste informatie in een gebruiksvriendelijk sociaal intranet. 

Enkele features

 • Tijdlijn - Hét centrale punt van de homepage waar medewerkers landen en de laatste nieuwsberichten direct te zien krijgen. 

 • Groepen - Organiseer berichten op thema of afdeling en maak er een open of besloten groep voor. 
   
 • Persoonlijk profiel - Iedere medewerker heeft een eigen profiel met ruimte voor zakelijke en persoonlijke kenmerken. 
   
 • Evenementen - Van vergaderingen tot borrels, een evenement is zo aangemaakt en de deelnemers kunnen zich direct aanmelden.

Nieuw: Office 365-koppeling

Een gepersonaliseerde en overzichtelijke koppeling, zodat je elkaar beter online vindt, sneller je kennis deelt en slimmer samenwerkt door vanuit MS Office 365 relevante informatie in het intranet te laden. Denk hierbij aan:

 • Linken - Eenvoudig linken vanuit je onderwerpen en berichten in je tijdlijn naar documenten en entries in Office.
 • Communicatie - Gemakkelijk contact leggen met je peers en/of groepen via chats/calls in Teams.

Hierdoor heb je op een transparante manier inzicht in wat er zakelijk wordt gedeeld en wat er gebeurd binnen de organisatie. En dit alles met behoud van toegekende rechten, rollen en autorisaties.

Meer informatie

Wil je meer informatie of een demo aanvragen?

Neem contact met ons op

  Office 365-koppeling

  Vliegende start

  We helpen je stap voor stap om het social intranet in te richten én zorgen voor draagvlak binnen de organisatie en zorgen ervoor dat iedereen op één lijn zit. De Active Directory koppeling maakt het voor de beheerder van het social intranet een fluitje van een cent om leden toegang te geven of in te trekken. Daarnaast is de omgeving eenvoudig te personaliseren.

  Een vliegende start gegarandeerd!

  Waarom kies je het social intranet SIM Open Social? 

  Ontwikkeld voor overheden

  SIM Open Social is op maat van jouw organisatie gemaakt. SIM is al 20 jaar partner van gemeenten, provincies en waterschappen. De ervaringen en kennis die we hebben opgedaan in die jaren hebben we gebruikt om een social intranet te ontwikkelen dat aansluit bij de eisen en wensen van lokale overheden.  

  Wil je meer weten?

  Meer weten over ons social intranet?

  Wil je direct aan de slag met SIM Open Social?

  Neem contact met ons op

  sociaal intranet SIM Open Social