SIM Caribbean

Ook op Aruba, Curaçao, de BES-eilanden en Sint Maarten loopt SIM voorop in de online dienstverlening van overheidsorganisaties.

Bon biní bij SIM Caribbean!

Vanaf ons kantoor op het altijd zonnige Curaçao staan we letterlijk dicht bij onze klanten in de Dutch Caribbean.

Naadloze aansluiting op taal, cultuur en markt

Al bij de start van SIM Caribbean in 2009 werd snel duidelijk hoe belangrijk het is om te zijn waar je klanten zitten. Onze collega’s bij SIM Caribbean spreken de taal, kennen de cultuur en weten hoe de Caribische markt zich beweegt. Door deze kennis, ervaring en de directe communicatielijnen, biedt SIM Caribbean oplossingen, ondersteuning en service die naadloos aansluiten op de behoefte van de Dutch Caribbean overheden.

De processen waar overheidsorganisaties op deze eilanden nu doorheen gaan en de oplossingen die zij nodig hebben, hebben wij ruime ervaring mee. 

Met onze sterke kernwaarden en een heldere visie, helpt SIM Caribbean overheden en publieke dienstverleners op Aruba, Curaçao, de BES-eilanden en Sint Maarten om de doelgerichte digitaliseringsslag te maken.

Inmiddels is SIM Caribbean een toonaangevend dochterbedrijf, maar bovenal een waardevolle gespreks- en kennispartner die onze Caribische klanten met open armen verwelkomt.

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden in de Caribbean, kijk dan gerust op haar website www.simcaribbean.com