Website en CMS

Toptaken, heldere content en een duidelijke structuur - de ingrediënten voor een succesvolle overheid website voor inwoners en ondernemers. Wil je de website en het CMS van jouw organisatie optimaliseren, toegankelijk maken en bijdragen aan transparante communicatie? Met SIMsite powered by Drupal bereik je deze doelen. En je website ziet er ook nog eens aantrekkelijk uit! Bij de ontwikkeling betrekken we de interne organisatie, maar nog belangrijker: we laten de nieuwe website testen door de eindgebruikers waarvoor het bedoeld is. Samen gaan we zo voor de 8+ burgertevredenheid!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een SIMsite powered by Drupal website?

Meer informatie aanvragen 

Website Bergen op Zoom (overheid)

Hoe werkt SIMsite powered by Drupal?

Voor de bezoeker​

Een website waarmee de bezoeker meer persoonlijk op maat informatie krijgt.

  • Belangrijkste vragen direct beschikbaar via Toptaken
  • Sfeerbeleving door afbeeldingen
  • Persoonlijk; vanuit content mogelijkheid tot feedback en contact met medewerker

Voor de webmaster

Een interface waarin content toevoegen en aanpassen centraal staat.

  • Eenvoudig; met één druk op de knop content toevoegen​
  • Flexibel; per item paragrafen toevoegen​
  • Feature complete; nieuwste technieken vanuit Drupal 8 community

Flexibiliteit met uniek raamwerk

Met SIMsite powered by Drupal kan jouw overheid organisatie direct profiteren van de best practices van andere lokale overheden. Door het continu optimaliseren van ons raamwerk heeft jouw doelgroep altijd het beste resultaat.

Blader eens door deze voorbeelden:

Klant aan het woord: Gemeente Krimpenerwaard

Als één van de pilotklanten ontwikkelden Patricia en Madelon van de gemeente Krimpenerwaard mee aan SIMsite powered by Drupal. Daarmee won SIM de nationale en internationale Drupal Splash Award. Hoe zij dit ervaren hebben zie je in deze video.

Bekijk video

Stap over in 10 weken met de SIMsitekick

De keuze is gemaakt: je organisatie stapt over naar SIMsite powered by Drupal. Maar wat komt er kijken bij de migratie en hoe zorg je dat die soepel verloopt? Met onze 'SIMsitekick' aanpak lanceren wij samen met jullie binnen 10 weken een online kanaal met een persoonlijke touch dat perfect aansluit op jullie lokale identiteit en naadloos past bij de verwachtingen van jullie bezoekers. Benieuwd naar onze aanpak?

Lees snel verder

Twan neemt je mee door de highlights van SIMsite powered by Drupal

En nieuwe ontwikkelingen op het gebied van websites en CMS blijven komen, want SIMsite powered by Drupal is klaar voor nu en de toekomst.

Ga op tour!

Roelof over SIMsite powered by Drupal

Waarom SIMsite powered by Drupal

Premium partner Drupal community

SIMsite powered by Drupal is gemaakt in co-creatie met onze klanten. Het heeft de kracht van community software. Wereldwijd zijn er zo’n 100.000 ontwikkelaars actief met Drupal bezig. De ontwikkeling van nieuwe modules gaat daardoor heel snel. Het is een bewezen systeem met veel specifieke modules gericht op overheden. SIM is daarnaast Premium Partner van Drupal en draagt actief bij aan het verbeteren van het wereldwijde CMS.

Veilig

Dag en nacht zorgen we ervoor dat de veiligheid van jullie online omgeving gewaarborgd is. Onze systemen worden aan de strengste veiligheidseisen onderworpen. Ook intern is er veel aandacht voor veiligheid en de bijbehorende processen en hebben we sinds 2018 een ISO 9001 en 27001 certificaat.

Digitaal toegankelijk

Wij maken websites die begrijpelijk en benaderbaar zijn voor álle inwoners en bedrijven. Samen met onze partner Cardan Technobility zorgen we ook dat de techniek achter de digitale toegankelijkheid volgens de laatste richtlijnen is. Ook zijn wij erkend als toegankelijke ontwikkelaar (A-status websites opleveren) en staan in de Dutch Digital Accessibility Index.

Snel

Een nieuwe website maken is een langdurig proces? Bij SIM is dit niet het geval. Onder begeleiding van een team van ervaren consultants heeft jouw organisatie met onze unieke SIMsitekick aanpak al binnen 10 weken een nieuwe website live staan!

Meer weten?

Wil je direct aan de slag met een nieuwe website?

Neem contact met ons op

Team SIMsite powered by Drupal