SIMcultuur, samen met passie bijdragen aan maatschappelijk belang

Dit is typisch SIM

Bij SIM geloven we dat online zaken doen met de overheid simpel kan zijn.

Om optimale online dienstverlening te kunnen leveren, is de inzet van slimme en innovatieve oplossingen een randvoorwaarde. Naast diepe kennis van en ervaring met de overheid. Maar er is meer dat SIM de juiste partner hiervoor maakt. Dat is ons dna, onze cultuur.

Hard werken met passie

Bij SIM houden we van hard werken. We zetten graag dat stapje extra zodat onze klanten verder kunnen met hun doelstellingen. We werken met passie om bij te dragen aan een makkelijk toegankelijke overheid. Dat merk je door de gedrevenheid van SIMmers.

Samen = leuk

Samen is een kernbegrip voor ons. Bij SIM werken collega’s en klanten van verschillende afdelingen met elkaar in een project, omdat we geloven dat we op die manier vanuit verschillende disciplines het beste naar boven halen. En we vinden het leuk en inspirerend! Dat voel je en zie je aan het enthousiasme dat SIMmers uitstralen.

Elkaar inspireren

SIMmers inspireren anderen graag. Om fris te blijven en ruimte te maken voor nieuwe ideeen delen we kennis met elkaar en treden we af en toe even uit onze comfortzone. Hoe? Bijvoorbeeld door SIMpodium en de SIMdag.

Plezier brengt ons samen

SIMmers houden ook van plezier maken. De boog kan niet altijd gespannen zijn. We lunchen dan ook in een echte bruine kroeg, En vrijdags na het werk sluiten we graag de week af met een biertje, een potje tafelvoetbal of dartwedstrijdje. En geintjes halen we natuurlijk ook uit.

Wil jij ook een SIMmer worden?

Bekijk hier onze vacatures

SIMgroep, De keuze van meer dan 180 lokale overheden