Wist je dat Sim Open Social niet alleen dient als sociaal intranet, maar ook gebruikt kan worden als participatieplatform? En heb je al gehoord over de gloednieuwe office 365 koppeling? In deze blog vertellen wij je vier weetjes over SIM Open Social. 

1. Participatie bevorderen

SIM Open Social is meer dan alleen een intranet, het is een platform dat meerdere functies kan bekleden. Uiteraard kan het worden gebruikt als een sociaal intranet, waarbij medewerkers elkaar makkelijker kunnen bereiken, wat zorgt voor een bevordering van de interne communicatie.

Maar wist je al dat het ook mogelijk is om een participatieplatform te creëren op SIM Open Social. Hierbij kan je denken aan: bewonerspanels, discussies met stakeholders.. het is allemaal mogelijk met ons platform.

2. Er komt een Office 365 koppeling

We zijn druk bezig met het leggen van een koppeling tussen SIM Open Social en Office 365! Dit houdt in dat je straks op het platform de mogelijkheid hebt om via SIM Open Social teams meetings te starten en samen te werken in bestanden. Mocht je interesse hebben in deze extensie dan horen we het graag!

Neem contact op

3. Er zijn vele mogelijkheden om je SIM Open Social oplossing uit te breiden

Binnen SIM Open Social zijn er meerdere extensies die de functies van je platform verruimen. Denk aan het vooraf inplannen van berichten, gamification (oplossingen om gebruik te stimuleren) of het inpassen van formulieren en enquêtes op het sociale intranet. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van alle mogelijkheden aan extensies. Zo kun je de omgeving helemaal naar je handzetten en perfect laten aansluiten op jouw doelgroep.

4. Ook wij maken gebruik van SIM Open Social!

Wij als SIM hebben samen met onze klanten een SIM Open Social omgeving, waarin we kunnen samenwerken aan projecten, nieuws brengen over nieuwe releases en voortgangen kunnen delen. Nieuwsgierig? Ons platform is te bereiken via onderstaande button. 

Bezoek ons intranet 

Meer weten over ons social intranet? 

Neem contact met ons op

sociaal intranet SIM Open Social