Pagina opties

Strategie & advies

Maak je ambitie waar

Met de visie “we maken het voor elke burger en ondernemer elke dag beter om online zaken te doen met de overheid” levert SIM al jarenlang producten en diensten om overheden te helpen dit voor elkaar te krijgen. Op het SIM kantoor in Rotterdam wordt er hard gewerkt om producten te maken waar overheden dit mee kunnen realiseren. Deze producten voldoen aan standaarden, de beveiligingseisen en het innovatie die anno 2018 nodig zijn. De producten zijn om deze reden in onze beleving de ingrediënten waarin wij geloven dat jij kan inzetten om de online dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau te brengen.

SIM biedt echter meer dan dat! SIMconsultancy helpt jou om deze ingrediënten dusdanig in te zetten dat de burger, ondernemer en instelling ook daadwerkelijk een online dienstverlening ontvangen die bij jullie ambitie past. Uiteraard is de technische en functionele implementatie en inrichting een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Maar wij geven de ambtenaar ook de juiste kennis en informatie mee om elke dag de online ervaring weer te verbeteren.


Continu verbeteren met de TPM filosofie

De SIM consultant focust zich in elke implementatie- of adviestraject niet enkel op het technisch werkend en leveren van een product of module. Maar focust zich samen met jou op het juist inzetten van de technieken (Tools) om de eindgebruiker (Mensen), dus inwoner, ondernemer, instelling en ambtenaar goed te helpen in de klantreis (Proces) om hun doel te behalen. De SIM consultant zal de inrichting van producten altijd adviseren met de stappen die passen bij jullie visie en situatie van de online dienstverlening. Die doen we met slimme diensten, maar vooral ook door jouw organisatie mee te nemen in stappen die wij zien die jullie moeten maken om tot de resultaten te komen die je wenst.


 

Hieronder een voorbeeld plaat die de SIM consultant samen met jullie maakt om tot jullie online visie ook in te kleuren:


Leuk zo’n filosofie en leuk zo’n plaat, maar het gaat om het resultaat!
Dat zien wij net zo. Doelstellingen moeten SMART zijn en daadwerkelijk ook de stijgende lijn laten zien die we met elkaar bedacht hebben. Anders is bijsturing nodig en misschien moeten we wel terug naar de plannen die we gemaakt hebben. Een SIM consultant blijft daarom graag in elke stap betrokken die jullie maken. Dat noemen wij ‘met continue flow van betrokkenheid’.

Met SIM als partner krijg je niet alleen de juiste ingrediënten (Producten), maar ook de juiste adviezen en diensten (Consultancy) om de online dienstverlening van jouw organisatie elke dag weer beter te maken.
 

Onze oplossingen voor strategie & advies

  • SIMsitekick (website traject)
  • SIMprovement
  • Nulmeting digitale dienstverlening
  • Van Buiten naar Binnen
  • SIMsearch optimalisatie