Pagina opties

Strategie & advies

Maak je ambitie waar

Hoe zorg je er iedere dag weer voor dat inwoners en ondernemers hun zaken met jouw organisatie eenvoudig online kunnen regelen? Voldoe je hierin aan de actuele standaarden en beveiligingseisen? Hoe breng je de e-dienstverlening van jouw organisatie naar het hoogst mogelijke niveau? Essentiƫle vragen waar je samen met SIM altijd het juiste antwoord op vindt.

Continu verbeteren met de TPM filosofie

Een optimale online dienstverlening die aansluit op de ambitie. SIM helpt jouw organisatie met de strategie en de juiste inzet van de beste oplossingen. Uiteraard spelen techniek en functionaliteit hierin een belangrijke rol. Maar door essentiƫle kennis en informatie mee te geven, zet SIM jouw organisatie aan het roer om iedere dag de online klantreis voor inwoners en ondernemers te blijven verbeteren. Deze succesvolle wisselwerking tussen tools, processen en mensen noemen wij de TPM filosofie.

Hoe dat er concreet uit kan zien? Hieronder een voorbeeldplaat die SIM samen met jouw organisatie maakt om de ambitie waar te maken. Doelstellingen maken we SMART. Stijgt de lijn niet hard genoeg? Dan sturen we bij. Welke stap jullie ook zetten, SIM blijft graag betrokken en houdt jullie op koers.

Onze oplossingen voor strategie & advies

  • SIMsitekick (website traject)
  • SIMprovement
  • Nulmeting digitale dienstverlening
  • Van Buiten naar Binnen
  • SIMsearch optimalisatie