Pagina opties

SIM Caribbean

Ook op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten loopt SIM voorop in de online dienstverlening van overheidsorganisaties. Vanaf ons kantoor op het altijd zonnige Curaçao staan we letterlijk dicht bij onze klanten in de Dutch Caribbean.

Naadloze aansluiting op taal, cultuur en markt

Al bij de start van SIM Caribbean in 2009 werd snel duidelijk hoe belangrijk het is om te zijn waar je klanten zitten. Onze collega’s bij SIM Caribbean spreken de taal, kennen de cultuur en weten hoe de Caribische markt zich beweegt. Door deze kennis, ervaring en de directe communicatielijnen, biedt SIM Caribbean oplossingen, ondersteuning en service die naadloos aansluiten op de behoefte van de Dutch Caribbean overheden.

De processen waar overheidsorganisaties op deze eilanden nu doorheen gaan en de oplossingen die zij nodig hebben, zijn dezelfde als die gemeenten in Nederland al hebben ervaren. Met onze ervaring vanuit Nederland en een heldere visie, helpt SIM Caribbean overheden op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten om deze digitaliseringsslag te maken.

Inmiddels is SIM Caribbean een toonaangevend dochterbedrijf, maar bovenal een waardevolle gespreks- en kennispartner die onze Caribische klanten met open armen verwelkomt.

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden in de Caribbean, neem dan gerust contact op met Wesley Eleonora via info@simcaribbean.com

Bon biní bij SIM Caribbean!