Sinds 23 september 2020 is het voor alle (lokale) overheden verplicht om de websites toegankelijk aan te bieden voor iedereen. Ongeacht het taalniveau, digitale vaardigheden of eventuele visuele beperkingen. Dit blijkt voor veel overheden een grote opgave. Bij SIM zien wij dat er in de praktijk veel behoefte is aan extra menskracht, oftewel praktische 'handjes' om alle websiteteksten toegankelijk en op B1-niveau te (her)schrijven. 

Vliegende start

Wij  bieden je daarom graag een vliegende start om jouw websiteteksten B1 én toegankelijk te maken. Als je onze B1-schrijvers laat invliegen, gaan zij 4 dagen aan de slag met de teksten van jullie website. Jij hoeft slechts de teksten aan te leveren en onze schrijvers zorgen ervoor dat die teksten B1-waardig én toegankelijk zijn. 

Afsluitende workshop mét gereedschapskist

De laatste halve dag is  bestemd voor de afronding met een workshop voor de medewerkers van jullie organisatie. Deze workshop staat onder leiding van een gecertificeerde B1-coach. Tijdens deze halve dag zie je wat we precies hebben gedaan om jullie teksten toegankelijk te maken. Daarnaast laten we ook collega's ervaren waarom het belangrijk is dat een website toegankelijk moet zijn. Ook laten we een gereedschapskist achter met tips & tricks om zelfstandig verder te kunnen met B1 en Toegankelijkheid. 

Onze B1-schrijvers staan voor je klaar...

Heb je interesse in een vliegende start? Of heb je een andere vraag hierover? Wij helpen je graag! 
Laat het ons weten

* Nice to know: je kunt ook gebruik maken van een openstaande strippenkaart voor deze dienstverlening.