Volwaardige PDC

In het afgelopen jaar is Felix van een eerste minimale variant uitgegroeid tot een volwaardige PDC. Meer dan dertig organisaties werken al met plezier in Felix.

Een greep uit de mogelijkheden:

Mogelijk om content voor meerdere organisaties te onderhouden

Het is mogelijk om content voor een of meerdere organisaties te onderhouden in een Felix omgeving. Bij elk product kun je aangeven voor welke organisatie(s) deze relevant is. Na publicatie zorgen we ervoor dat deze via de juiste kanalen wordt gedeeld. Zo hoef je beschrijvingen die voor meerdere organisaties gelijk zijn maar een keer te beschrijven en ben je vrij om je eigen lokale variant aan te maken.

Een lijst met producten waar jij verantwoordelijk voor bent 

Wanneer je Felix opent zie je gelijk voor welke producten jij verantwoordelijk bent. We gebruiken hiervoor een slim filter waarvan er meerdere aanwezig zijn. Zo kun je ook zelf producten groeperen in een collectie. Dat zoekt makkelijk.

Updates ontvangen van onze webredactie 

Je kunt je nu abonneren op updates van onze SIM-webredactie bij een of meer producten. Je ontvangt dan een notificatie na elke wijziging en kunt deze inzien. Zo blijf je binnen Felix op de hoogte van aanpassingen zonder zelf actief de wet- en regelgeving in de gaten te houden. Lekker makkelijk toch? Natuurlijk kun je ook de content van onze webredactie overnemen en gebruiken.

Per product alle informatie die nodig is, dus ook voor je interne kennisbank

Felix is niet alleen geschikt om content te onderhouden voor publicatie op de website. Je kunt deze ook prima als kennisbank gebruiken voor het KCC en aanvullen met interne informatie. Er zijn meerdere klanten die nu een website beschrijving aanvullen met interne informatie. De slimme API van Felix voegt deze beschrijvingen samen en deelt ze met het juiste kanaal. Heb je hier vragen over? Laat het ons weten! Dan delen we voorbeelden uit de praktijk met je.

Doe geen dubbel werk

Wanneer je tevreden bent over een productbeschrijving en je wilt deze (deels) hergebruiken voor het beschrijven van een ander product dan kun je het product in zijn geheel kopiëren.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over Felix? En ben je benieuwd naar de ontwikkelingen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Felix.

Stel hier je vraag over Felix