Pagina opties

Veere werkt met SIM Monitor Digitaal

Logo gemeente Veere

De vraag

Hoe gaan we vanuit de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI – programma 2020 Digicommissaris) niet alleen focus hebben op het afvinken van geïmplementeerde bouwstenen en aanwezigheid van technische componenten, maar juist focus hebben op het gebruik door burgers en bedrijven?

In de afgelopen jaren hebben we diverse investeringen gedaan in de digitale informatievoorziening en -dienstverlening. Maar hebben deze investeringen nu ook daadwerkelijk geleid tot de verwachte verbeteringen en besparingen? En, waar liggen onze verbetermogelijkheden op dit gebied?

De oplossing

Digitaliseren, optimaliseren en besparingen

SIM Monitor Digitaal, in combinatie met andere bronnen van informatie, zoals SIManalytics, levert gerichte informatie waarmee we kunnen sturen en onze (digitale) dienstverlening verder optimaliseren. Ook hebben we inzicht in de besparingen die we gerealiseerd hebben en de besparing die we nog kunnen realiseren met verdere digitalisering. Meten is weten.

Meer informatie?

Frank van de Vinne vertelt je graag meer over onze aanpak binnen de Nederlandse gemeenten. Vul het onderstaande formulier in en hij neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.