Pagina opties

Frits Karskens

We maken het simpel

 Frits Karskens vertelde meer over zijn passie voor zingen en hoe hij de mooie ervaringen hiervan meeneemt in zijn leven en werk als consultant bij SIM. Hij vertelde meer over het testen van websites met inwoners. Daarbij benadrukte hij een project waarbij hij kon samenwerken met een slechtziende en hoe bijzonder hij zulke projecten vindt. Voor Frits is het een echte uitdaging om met deze doelgroep aan de slag te gaan.

"Echt communiceren. Niet alleen met je brein en je hersens maar met je hart en je ziel."

Met zijn verhaal wilde hij iedereen bewust maken van het feit dat er een bijzonder groot deel, maar liefst 20%) van Nederland niet digitaal vaardig is en hulp nodig heeft. Ouderen, mensen met een beperking, slechtziende en laaggeletterde kunnen niet altijd mee in deze digitale wereld. 

Frits vertelde meer over de visie die hij voor zich ziet door meer empathie te hebben voor deze doelgroep. Niet alleen in zijn rol als consultant maar ook voor productonwikkelingen. Hij ziet empathie als de voedingsbodem waar nieuwe ideeën en innovatie uit voort komt wat kan bijdragen aan hulp om het voor deze mensen simpeler te maken.