Pagina opties

Webinar toegankelijkheid

In vijf stappen klaar voor 23 september

Staat 23 september al bij jou in de agenda? Dit is een belangrijke dag voor websites van (semi)overheden. Vanaf deze datum moeten websites voldoen aan het tijdelijk besluit digitale overheid en de daarbij behorende toegankelijkheidsnorm.

Overheidsinstanties zijn verplicht om voor al hun websites en apps een toegankelijkheidsverklaring op te stellen en te publiceren. In de verklaring staat welke maatregelen je als organisatie neemt, inclusief een planning, om de website toegankelijk te maken en te houden.

Veel van onze klanten hebben vragen over de toegankelijkheidsverklaring, zoals: "Welke acties moeten we uitvoeren om hieraan te voldoen?", "Hoe pakken we dit aan?" en "Voor welke websites is dit nodig?". Samen met onze partner Cardan Technobility willen we onze klanten hierin ontzorgen.

Op maandag 22 juni om 14:00 uur vertellen consultant Frits Karskens (SIM) en Sander Nijsingh (Cardan Technobility) tijdens het webinar "In vijf stappen klaar voor 23 september" hoe we dit doen. Aanmelden hiervoor kan via onderstaande button. 


Meld je aan voor het webinar