Pagina opties

SIMgroep partner van Cascadis

SIMgroep heeft besloten de samenwerking met Cascadis een structureel karakter te geven. De marktleider in Nederland op het gebied van front- en midoffice oplossingen is nu partner van de beroepsvereniging. Op 14 juni hebben Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Frank van de Vinne (Commercieel directeur SIMgroep) het contract getekend.

“Het is mooi dat we nu de marktleider op het gebied van frontoffice oplossingen in gemeenteland aan ons weten te binden. SIM was vorig jaar hoofdsponsor op het congres en ook dit jaar waren zij weer betrokken als sponsor. Nu kunnen we ook structureel samen activiteiten ontplooien.” Aldus Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis)

Wij zijn uitermate verheugd ons als partner te verbinden met Cascadis. Voor ons als marktleider van de frontoffice voor de overheid is het essentieel om een goede relatie te onderhouden met online professionals. Cascadis is dé beroepsvereniging in de overheid op dit gebied. Vanuit SIMgroep zien we er naar uit om de initiatieven van Cascadis te ondersteunen. We zien in de Academy en het Lab voor ons een rol weggelegd om Cascadis en haar leden vooruit te helpen. Ook willen we graag participeren in Trendwatching en de Toolbox. Net als Cascadis zien wij een enorme ontwikkeling in het werkgebied van de online professional. In het mede door ons geschreven boek Van Buiten naar Binnen hebben we onze visie op onder meer deze ontwikkeling gegeven. Met dit partnerschap willen we dan ook daar waar mogelijk de groei ambitie van Cascadis ondersteunen.” Zegt Frank van de Vinne (Directeur Sales en Marketing bij SIMgroep)

Over SIMgroep

SIMgroep bedient ruim 200 overheden met websites, apps, slimme formulieren, persoonlijke portalen en systemen voor gemeenteraden. In 17 jaar is SIMgroep marktleider geworden op het gebied van e-overheid in Nederland. De oplossingen zijn gebaseerd op een duidelijke visie op de e-overheid en geheel toegespitst op de benodigde functionaliteiten voor een overheidsfrontoffice. “SIMgroep maakt het voor miljoenen burgers iedere dag weer makkelijker om hun zaken met de overheid digitaal te regelen.” SIMgroep is gevestigd in Rotterdam en er werken 75 mensen.
 

Over Cascadis

Cascadis is een beroepsvereniging van online professionals in de (semi-)publieke sector. Het belangrijkste doel is de positie van online professionals in de (semi-)publieke sector versterken. Als vereniging doet Cascadis dit door online professionals met elkaar te verbinden en een startpunt te vormen bij persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Via het ledenplatform, masterclasses en andere bijeenkomsten en initiatieven, brengt Cascadis ambitieuze professionals bij elkaar.