Pagina opties

SIM wint Drupal Splash Award!

SIM is samen met hun partner FRMWRK uitgeroepen tot beste Drupal project van het jaar in de categorie 'Overheid' tijdens de lustrumeditie van de Splash Awards.

De award werd door het hele team met veel plezier in ontvangst genomen tijdens deze speciale avond op donderdag 27 juni, op de Business Day van Drupaljam:XL in de Fabrique in Utrecht. 

"Het winnen van deze award is resultaat van ons harde werk tijdens de afgelopen periode. Samen met FRMWRK én onze klanten hebben wij ons nieuwe CMS op basis van Drupal echt onderscheidend weten te maken. Dat dit door de Drupal community op deze manier erkend wordt, is voor ons een fantastisch compliment", aldus Twan Meijerink, product owner bij SIM.

Wat maakt het Drupal CMS van SIM speciaal? Het voorziet in de behoefte van veel lokale overheden om een ​​nieuwe website te bouwen die de online dienstverlening enorm verbetert, met een beperkt budget en in een veel kortere tijd dan normaal. In slechts 10 weken heeft een gemeente bijvoorbeeld een geheel nieuwe website, volgens de wensen van alle belanghebbenden. 

Daarnaast is het een vereiste dat alle websites die SIM samen met de klant worden ontwikkeld, zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien heeft elke website verschillende functies nodig. Voor inhoudsbeheer, voor formulieren, voor zoekmachines, voor analyses. Dit vereist een flexibele oplossing.

Roelof Schram, Product & Business Development Manager bij SIM: "Ons nieuwe CMS is aan de voorkant geschikt voor gebruikers in alle lagen van de bevolking. De achterkant hebben we op basis van de wensen en eisen van de webmasters bij lokale overheden aangepast. Met als uitgangspunt om het simpel te maken. Dat maakte dit proces uniek."

Andere genomineerden in de categorie overheid waren onder andere, de DvG Authenticatie eIDAS van ezCompany, het Raadsleden Dashboard Gemeente Rotterdam van Atom en de website van Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant van CIpix Internet bv.

Nieuwsgierig naar één van onze projecten? Lees hier de ervaring van de gemeente Roerdalen
Of één van onze blogs rondom het nieuwe CMS