Pagina opties

Edwin van Kersbergen nieuwe directeur Projecten & Consultancy SIM

Edwin van Kersbergen is per 1 april 2019 de nieuwe directeur Projecten & Consultancy van SIM. Hij volgt Mike de Ruiter op, die als ZZP’er bij de verzekeringstak van ABN-AMRO aan de slag gaat.

Edwin van Kersbergen is in 2009 begonnen als projectleider bij SIM. Daarna werd hij consultant, om vervolgens snel de stap naar lead consultant te maken. Door het vertrek van Mike kwam de stap naar de directie van SIM. Edwin: “Ik vind het echt super gaaf om na 10 jaar bij SIM deze stap te mogen maken.”

Edwin heeft na het afronden van zijn studie Communication and Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool gewerkt bij Exact Software in Delft en de gemeente Midden-Delfland. Bij zowel Exact als de gemeente Midden-Delfland was Edwin betrokken in de website en digitale dienstverlening. Binnen de afdeling Consultancy bij SIM ontwikkelde Edwin zich verder op het gebied van leiderschap en coaching van andere collega’s.

“Een van de mooiste dingen in ons werk is het zien ontwikkelen van (nieuwe) collega’s.
Ik kijk er naar uit daar nog meer een rol in te kunnen spelen”, aldus Edwin.

De directie van SIM is blij met de toetreding van Edwin aan het directieteam. Frank van de Vinne, Commercieel Directeur SIM: “We kennen Edwin als een toegewijde collega, iemand die oprecht zijn mening deelt. Altijd met de insteek om er samen beter van te worden. Een kenmerk welke wij én onze klanten zeer waarderen.”

Ook Edwin is verheugd en ziet mooie kansen: “SIM is vorig jaar een nieuwe weg ingeslagen met het nieuwe SIM in een aantal opzichten. Mijn ambitie is dat iedereen hier de komende tijd nog veel meer op een positieve manier van gaat merken.”