Eind 2019 zijn we samen met onze collega's door het hele land gereisd om inspirerende sessies te geven tijdens de SIM relatiedagen 2019. Zo streek ons team neer in Amersfoort, Bakkeveen, Zevenbergen en Heeze.

Naast het delen van de laatste ontwikkelingen over SIM en onze producten, bestond het programma uit verschillende onderdelen; van ‘hands on’ workshops tot ‘how to’ sessies en netwerkmomenten. Zo gaf onze consultant Frits Karskens een sessie over Digitale Toegankelijkheid en leerde onze support topper Judith jullie kennismaken met het reilen en zeilen van de Support Afdeling. Bij spelleider Marina de Horn werden de deelnemers aan het werk gezet en kregen ze een introductie van het spel 'Optimaal Digitaal'. Ook waren onze consultants breed vertegenwoordigd met boeiende sessies rondom de website APK en succesformulieren. 

Uiteraard stond onze nieuwste CMS oplossing 'SIMsite powered by Drupal' ook op het programma. De deelnemers hadden de mogelijkheid met de product managers en ontwikkelaar in gesprek te gaan over deze oplossing en kregen ze een kijkje in de keuken.

De dag werd mooi afgesloten met een bijzondere kennis quiz: de SIM'ste mens! Uit iedere streek hebben we nu 4 trotse winnaars van deze wedstrijd en mogen zij zich een jaar lang de SIMste mens noemen!