Pagina opties

RSS

Sales medewerker (junior/medior - 32-40 uur)

Heb jij een commerciële achtergrond en zit dienstverlening in jouw DNA? Krijg jij de dingen ook onder tijdsdruk voor elkaar en heb jij oog voor een succesvolle administratieve afhandeling van het salesproces? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SIM maakt het voor miljoenen mensen iedere dag weer makkelijker om hun zaken met de overheid online te regelen. Als marktleider helpen wij gemeenten, provincies en waterschappen met bijvoorbeeld de website, social intranet, online formulieren en digitaal vergaderen.

Dit doen wij met ruim 70 bevlogen medewerkers die iedere dag met elkaar en samen met onze klanten hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Diezelfde medewerkers zijn op vrijdagmiddag ook te vinden in onze eigen bruine kroeg. Want naast dat we hard werken, maken we ook graag tijd voor een borrel, potje darten of pubquiz.

Omdat SIM wil blijven groeien, zijn wij op zoek naar een ijzersterke sales medewerker voor ons salesteam. Iets voor jou?

De functie

Jij hebt samen met onze relatiebeheerder Viola van der Linden 50 klanten onder jullie hoede in de regio Zuid-Nederland. Het tempo ligt hoog en er gebeurt veel binnen SIM. Aan jullie de taak om hierop in te spelen, te vertalen naar de invulling van een uitdagende target en een mooi commercieel resultaat neer te zetten.

Jullie zijn de spin in het web tussen jullie klanten en collega’s binnen SIM. Je biedt administratieve ondersteuning, stelt offertes op, volgt deze op, verwerkt orders en legt afspraken vast. Daarnaast overleg je wekelijks met de Consultancy afdeling over de planning en stem je met de afdeling Support klantvragen af.

Samen zijn wij continu bezig met het verbeteren van de klantervaring. Proactief klantcontact en servicegericht werken, zijn daarom essentieel in jouw rol  van sales medewerker.

Wat ga je doen?

  • Je bent samen met Viola het primaire aanspreekpunt voor jullie klanten.
  • Je brengt offertes uit en zorgt voor de administratieve afhandeling hiervan.
  • Je belt offertes na en zorgt zelfstandig dat kleinere opdrachten binnenkomen.
  • Je denkt mee over en levert een bijdrage aan het verbeteren van de salesprocessen met de andere sales medewerkers en relatiebeheerders.
  • Je denkt met onze marketingafdeling mee over mooie upsell-kansen en durft hier de lead in te nemen.

Het team

Als sales medewerkers werk je in een gedreven team van 11 medewerkers. Het team bestaat uit 4 relatiebeheerders, 4 sales medewerkers, een marketingmanager, marketingmedewerker en commercieel directeur. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het binnenhalen van opdrachten, klantbehoud, klanttevredenheid en alle marketinguitingen die hierbij horen.

Wil je weten hoe het is om binnen dit team te werken bij SIM? Vraag het dan aan onze SIMmers. App ze, bel ze, vraag ze het hemd van het lijf:
Andriesa van der Klis - sales medewerker- 06-23 47 62 97
Viola van der Linden - relatiebeheerder - 06-23 01 70 80

Wij vragen

  • Een afgeronde hbo-opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
  • Een commercieel gedreven collega die energie krijgt van commercieel klantcontact.
  • Goede kennis van en ervaring met het Microsoft Office-pakket.
  • Kennis van en ervaring met het Exact Synergy CRM-systeem en de inbound marketing oplossing HubSpot is een pré.

Wij bieden

Salaris

Laptop en iPhone

Reiskostenvergoeding

25 vakantiedagen per jaar

Pensioenregeling

Collectieve ziektekostenverzekering

Solliciteer nu!

Wil jij werken bij dé marktleider in online dienstverlening voor de overheid? Heb jij de brains en drive die we zoeken? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.