Pagina opties

RSS

PHP developer (senior - 32-40 uur)

Ben jij gedreven in webdevelopment? Meng jij jezelf graag in een discussie over hoe we om moeten gaan met architectuur? Dan hebben we wellicht een match! SIM is op zoek naar een ambitieuze PHP-developer waarbij het niet stopt bij Symfony en AngularJS, maar die zich ook graag verdiept in Domain Driven Design, Event Sourcing of CQRS.

SIM maakt het voor miljoenen mensen iedere dag weer makkelijker om hun zaken met de overheid online te regelen. Als marktleider helpen wij gemeenten, provincies en waterschappen bijvoorbeeld met de website, social intranet, online formulieren en digitaal vergaderen. 

Dit doen wij met ruim 70 bevlogen medewerkers die iedere dag met elkaar en samen met onze klanten hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Diezelfde medewerkers zijn op vrijdagmiddag ook te vinden in onze eigen bruine kroeg. Want naast dat we hard werken, maken we ook graag tijd voor een borrel, potje darten of pubquiz.

Omdat SIM wil blijven groeien en op kop wil blijven lopen in e-dienstverlening voor de overheid, zijn wij op zoek naar een senior PHP-developer. Iets voor jou?

De functie

Jij bedenkt en bouwt samen met jouw team nieuwe functionaliteiten voor onze software. Wij bedienen ruim 200 lokale overheden en dat betekent dat de gegevens van ruim 7 miljoen burgers door onze systemen gaan!

Wat ga je doen?

 • je gebruikt Vagrant, of Docker, met Ansible om onze development omgevingen te configureren; 
 • tijdens de sprints lever jij software op inclusief tests met bijvoorbeeld PHPUnit of Codeception; 
 • wanneer een story is opgeleverd, probeer je de release-cycle zo kort mogelijk te houden en de software zo vroeg mogelijk op te leveren;
 • je werkt volgens de scrum-methodiek, waar de standup, refinement, brainstorm via event storming en retro deel vanuit maken. Zo kunnen wij elke dag snel schakelen op de nieuwste ontwikkelingen; 
 • je codeert in jouw favoriete IDE;
 • je krijgt alle vrijheid om mee te denken over de verbetering van bijvoorbeeld onze architectuur en infrastructuur voor het bereiken van een nog betere performance en schaalbaarheid; 
 • je begeleidt de junior en medior developers om de kennis zo snel mogelijk op een hoger niveau te krijgen.

Het deployen van onze software gaat uiteraard volledig automatisch.

Jouw team

Je komt te werken op de gezellige afdeling Software waar nog 23 collega’s werken, verdeeld over 5 scrumteams. Elk scrumteam bestaat uit back-end developers, een front-end developer en een tester. Daarnaast is er één fulltime scrummaster voor alle scrumteams. Zie de link voor de SIM Developers Blog. Altijd leuk om te lezen waar wij ons mee bezig houden.

Wij vragen

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar werkervaring met het programmeren in PHP;
 • alles wat onze medior php developers kunnen maar dan een stapje beter;
 • ervaring met Scrum;
 • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Wij bieden

Salaris
Apple MacBook Pro
Reiskostenvergoeding
25 vakantiedagen per jaar
Pensioenregeling
Collectieve ziektekostenverzekering


Solliciteer nu!

Wil jij werken bij dé marktleider in online dienstverlening voor de overheid? Heb jij de brains en drive die we zoeken? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.