Pagina opties

RSS

PHP developer (medior - 32-40 uur)

Ben jij een PHP-developer die meedenkt over commerciële kansen? Kom jij met ideeën die leiden naar een efficiëntere manier van werken en de kwaliteit verhogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SIM maakt het voor miljoenen mensen iedere dag weer makkelijker om hun zaken met de overheid online te regelen. Als marktleider helpen wij gemeenten, provincies en waterschappen bijvoorbeeld met de website, social intranet, online formulieren en digitaal vergaderen. 

Dit doen wij met ruim 70 bevlogen medewerkers die iedere dag met elkaar en samen met onze klanten hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Diezelfde medewerkers zijn op vrijdagmiddag ook te vinden in onze eigen bruine kroeg. Want naast dat we hard werken, maken we ook graag tijd voor een borrel, potje darten of pubquiz.

Omdat SIM wil blijven groeien, zijn wij op zoek naar een medior PHP-developer. Iets voor jou?

De functie

Jij bent gedreven door je passie voor PHP. Je kan niet alleen code schrijven, maar bovenal ook applicaties bouwen. Je denkt graag mee en bent een fijne gesprekspartner voor je collega’s. Jij zet graag je schouders onder deadlines en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En hoewel jij al enkele jaren ervaring op zak hebt, blijf je altijd leergiering. Welke technologieën staan ons de komende jaren te wachten? Jij blijft graag up-to-date.

Wat ga je doen?

 • je denkt mee in de zogeheten refinement over het realiseren van increments (functionaliteit) en het inschatten van het werk;
 • je bepaalt met het team de sprintplanning op basis van een door de Product Owner geprioriteerde lijst met functionaliteiten;
 • je neemt deel aan de review van het team en kan een productdemo geven van het opgeleverde werk;
 • je realiseert binnen de sprint oplossingen in onze architectuur met gebruikte technieken en frameworks;
 • je houdt ontwikkelingen op jouw expertisegebied bij en investeert daar ook een deel eigen tijd in;
 • je werkt samen met andere afdelingen binnen SIM om het gewenste resultaat te behalen. Daarom is het belangrijk dat je sociaal bent ingesteld, zodat jij jezelf goed kan uitdrukken en jij je kunt verplaatsen in collega’s;
 • jij zorgt ervoor dat jouw opgeleverde werk voldoet aan de Definition of Done (DOD), webrichtlijnen en architectuurafspraken. Hier neem je de security van de code en PHP Standard Recommendation (PSR) in mee.

Jouw team

Je komt te werken op de gezellige afdeling Software waar nog 23 collega’s werken, verdeeld over 5 scrumteams. Elk scrumteam bestaat uit back-end developers, een front-end developer en een tester. Daarnaast is er één fulltime scrummaster voor alle scrumteams. Zie de link voor de SIM Developers Blog. Altijd leuk om te lezen waar wij ons mee bezig houden.

Wij vragen

 • Hbo denkniveau;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • goede kennis van PHP OO, MySQL, Symfony3, ReactJS, GIT, CLI, Unit testing, security binnen development en SOLID;
 • leergierigheid en nieuwsgierigheid naar de laatste technologieën;
 • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • ervaring met Angular, GraphQL en Cypress functional Testing is een pre;
 • ervaring met Scrum/Kanban is een pre.

Wij bieden

Salaris

Apple MacBook Pro
Reiskostenvergoeding
25 vakantiedagen per jaar
Pensioenregeling
Collectieve ziektekostenverzekering

Solliciteer nu!

Wil jij werken bij dé marktleider in online dienstverlening voor de overheid? Heb jij de brains en drive die we zoeken? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.