Pagina opties

RSS

Mendix developer (medior - 32-40 uur)

Ben jij een Mendix-developer die mee wil denken over onze producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SIM maakt het voor miljoenen mensen iedere dag weer makkelijker om hun zaken met de overheid online te regelen. Als marktleider helpen wij gemeenten, provincies en waterschappen bijvoorbeeld met de website, social intranet, online formulieren en digitaal vergaderen. 

Dit doen wij met ruim 70 bevlogen medewerkers die iedere dag met elkaar en samen met onze klanten hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Diezelfde medewerkers zijn op vrijdagmiddag ook te vinden in onze eigen bruine kroeg. Want naast dat we hard werken, maken we ook graag tijd voor een borrel, potje darten of pubquiz.

Omdat SIM wil blijven groeien, zijn wij op zoek naar een Mendix-developer. Iets voor jou?

De functie

Jij dicht de kloof tussen overheid en burger. Door het beleid van gemeenten inzichtelijk en begrijpelijk te maken, maak jij het voor inwoners mogelijk om écht te participeren in hun directe omgeving. Jij helpt gemeenten om dit zo efficiënt, betrouwbaar en slim mogelijk te realiseren. Daarnaast zorg je voor de juiste online tools waarmee zij effectief kunnen vergaderen.

Wat ga je doen?

 • Je denkt mee in de zogeheten refinement over het realiseren van increments (functionaliteit) en het inschatten van het werk.
 • Je bepaalt met het team de sprintplanning op basis van een door de Product Owner geprioriteerde lijst met functionaliteiten.
 • Je neemt deel aan de review van het team en kan een productdemo geven van het opgeleverde werk.
 • Je realiseert oplossingen binnen de sprints, in onze architectuur met bestaande technieken en frameworks.
 • Je houdt ontwikkelingen op jouw expertisegebied bij en investeert daar ook een deel eigen tijd in.
 • Je werkt samen met andere afdelingen binnen SIM om het gewenste resultaat te behalen. Daarom is het belangrijk dat je sociaal bent ingesteld, zodat jij jezelf goed kan uitdrukken en jij je kunt verplaatsen in jouw collega’s.
 • Je zorgt ervoor dat jouw opgeleverde werk voldoet aan de Definition of Done (DOD), webrichtlijnen en architectuurafspraken. Hier neem je de security van de code in mee.

Jouw team

Je komt te werken op de gezellige afdeling Software. Samen met 21 collega’s, verdeeld over vijf scrumteams. Elk scrumteam bestaat uit backend developers, een frontend developer en een tester. Benieuwd waar wij ons mee bezig houden? Check het SIM Developers Blog!

Wil je weten hoe het is om binnen dit team te werken bij SIM? Laat het even weten via onderstaand formulier. Een van de teamleden neemt dan contact met je op.

Wij vragen

 • Een afgeronde Hbo opleiding met 3 jaar relevante werkervaring.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ervaring met modelleertechnieken, testen en BPM tooling is een pre.
 • Ervaring met agile werken is een pre.

Wij bieden

Salaris

Apple MacBook Pro

Reiskostenvergoeding

25 vakantiedagen per jaar

Pensioenregeling

Collectieve ziektekostenverzekering

Solliciteer nu!

Wil jij werken bij dé marktleider in online dienstverlening voor de overheid? Heb jij de brains en drive die we zoeken? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.