Pagina opties

RSS

Frontend developer (junior - 32-40 uur)

Ben jij die enthousiaste, behulpzame en ondernemende frontend developer die pas zijn hbo heeft afgerond? Wil jij ervoor zorgen dat miljoenen burgers hun zaken met de overheid simpel online kunnen regelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als marktleider helpt SIM gemeenten, provincies en waterschappen met verschillende oplossingen op het gebied van online dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan een website, social intranet, online formulieren en digitaal vergaderen.

Dit doen wij met ruim 70 bevlogen medewerkers die iedere dag met elkaar en samen met onze klanten hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Diezelfde medewerkers zijn op vrijdagmiddag ook te vinden in onze eigen bruine kroeg. Want naast dat we hard werken, maken we ook graag tijd voor een borrel, potje darten of pubquiz.

Omdat SIM groeit en haar 200+ klanten nóg beter wil bedienen, zoeken wij een frontend developer. Iets voor jou?

De functie

Als frontend developer zorg je voor een zo fijn mogelijke visuele ervaring bij het regelen van zaken met de overheid. Zo maak je het aanvragen van bijvoorbeeld een paspoort eenvoudig en help je inwoners van Nederland om dit zo snel en makkelijk mogelijk voor elkaar te krijgen. Je maakt hiervoor gebruik van nieuwe trends in vormgeving en design, zodat inwoners hun klantreis telkens weer op een soepele en positieve manier ervaren. Welk onderdeel je ook aanpakt, je werkt altijd voor die 17 miljoen inwoners en probeert voor hen een goede, generieke oplossing neer te zetten.

Het team

Je werkt op de afdeling Projects & Consultancy. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van de projecten voor onze klanten en werkt volgens de agile/scrum-methode. De projecten worden uitgevoerd vanuit twee multidisciplinaire teams (totaal 13 medewerkers). En zoals in elk team helpen we elkaar en zetten we er iedere keer samen onze schouders onder.

Vanuit het team werken we ook met squads. Binnen jouw squad ligt de focus op specifieke onderwerpen waar inwoners en ondernemers mee te maken krijgen. Een dag per week staat in het teken van de squad en van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wil je weten hoe het is om op deze afdeling te werken bij SIM? Vraag het dan aan onze SIMmers. App ze, bel ze, vraag ze het hemd van het lijf:

Christian van Dam – Consultant - 06-83 26 74 42

Wij vragen

  • Je hebt je hbo net of bijna afgerond.
  • ​Je bent gek op html, css en deelt graag je mening over wat volgens jou de beste oplossing is.
  • Je bent creatief en leert snel.
  • Je pakt graag je verantwoordelijkheid en doet zelf onderzoek.
  • Je waardeert wat goed gaat en ziet waar het beter kan.
  • Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten.
  • Je hebt uitstekende mondeling en schriftelijk vaardigheden in de Nederlandse taal.
  • Je bent op zoek naar een organisatie waar medewerkers hun werkgever een 8 geven.
  • Je draagt graag iets bij aan Nederland en haar inwoners. De zaken die mensen elke dag moeten regelen, vragen al genoeg tijd van ze. Jij helpt hen elke dag om het sneller en makkelijker voor elkaar te krijgen.

Wij bieden

Salaris

Laptop en Iphone

Reiskostenvergoeding

25 vakantiedagen per jaar

Pensioenregeling

Collectieve ziektekostenverzekering

Solliciteer nu!

Wil jij werken bij dé marktleider in online dienstverlening voor de overheid? Heb jij de brains en drive die we zoeken? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.