Pagina opties

Hoe word je een SIMmer?

Stap 1 – laat je horen!

Solliciteren bij SIM is simpel. Zoek de baan die bij je past en klik op ‘solliciteren’. In plaats van een motivatiebrief te schrijven, stellen wij jou een aantal vragen. Daarmee gaan wij aan de slag. Wij nemen je sollicitatie door en binnen één week hoor jij van ons.

Stap 2 – elkaar leren kennen - part 1

Wij nemen contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Daarnaast willen wij je salarisindicatie weten. Dit doen we om de verwachtingen helder te krijgen. Tijdens het kennismakingsgesprek zit je met twee SIMmers aan tafel. Wij willen alles van je weten en wij zullen meer vertellen over SIM en de functie. 

Stap 3 – elkaar leren kennen - part 2

Wij nodigen jou uit voor een tweede gesprek als wij een mogelijke DNA-match zien. Ook nu zit je met twee SIMmers aan tafel. Zij vragen je honderduit over jouw kennis en ambities in het vak. Ook kan het zijn dat we je uitdagen met behulp van een case of een assessment.

Stap 4 – YES! Wij hebben een match!

Dan krijg jij van ons een aanbod! Jij hebt zin om bij ons aan de slag te gaan en wij kunnen niet wachten totdat je begint. Wij nodigen je uit om je contract te komen ondertekenen. Dit doen wij tijdens de vrijdagmiddagborrel zodat je gelijk kunt proosten op je nieuwe baan in onze bruine kroeg en met je nieuwe collega’s.

Wij vieren namelijk elk succes :-)