Met een microsite lanceer je binnen 7 dagen een compleet nieuwe subsite! Ideaal voor tijdelijke campagnes of losstaande initiatieven zoals een informatieve pagina voor de gemeenteraad, de omgevingswet of met 'city marketing' doeleinden.

Voor € 99,- per maand (maandelijks opzegbaar) en éénmalige opzetkosten van € 1100,-, lanceren we gezamenlijk een microsite. Een microsite voldoet ook nog eens aan alle veiligheidseisen, is technisch toegankelijk en maakt gebruik van de laatste standaarden. Een extra voordeel is dat deze nieuwe subsite met ons award winnende CMS eenvoudig door middel van een guided-tour gevuld kan worden. Zo kun je zelf direct aan de slag!

Snel

Binnen 1 week is de nieuwe omgeving live.
Zonder fratsen. Een simpele omgeving
waarmee je eenvoudig de boodschap naar
de doelgroep online kunt overbrengen.

Award winning

Maak gebruik van het nieuwste Drupal
CMS van SIM. Bekroond met twee Splash
awards door de Drupal community als
beste ontwikkeling binnen de overheid
van Nederland én internationaal!

Doe het zelf


Door middel van een guided-tour kan
je gemakkelijk zelf de website van A-Z
opzetten en inrichten. Zonder opleiding,
zonder implementatie.

Eigen look & feel


Creëer je eigen look & feel van de website.
Zonder ingewikkelde html code. Daarnaast
garanderen wij dat de site toegankelijk is.

Probeer SIMsite powered by Drupal

Maakt jouw organisatie nog geen gebruik van SIMsite powered by Drupal? Dan is een microsite de perfecte toepassing om dit te proberen! Met dit concept is het mogelijk om een externe subsite of subsite uit SIMsite 3 binnen een week over te zetten.

Het feit dat het diverse organisaties lukt om zelfstandig gebruik te maken van SIMsite powered by Drupal zien wij als een compliment voor de gebruiksvriendelijkheid. En mocht er toch aanvullende ondersteuning nodig zijn, regelen we dat!

Vraag een demo aan

Het verschil tussen een volledige website en een SIM microsite

Het is belangrijk te beseffen wat het verschil is tussen een volledige website en een microsite. Een microsite is vooral snel te regelen. De omgeving komt snel beschikbaar en je kunt al live binnen 7 dagen.
Hiervoor ben je zelf aan zet. Een microsite wordt opgeleverd zonder consultancy, hiervoor is een guided tour als vervanger beschikbaar.

Een microsite als subsite zou daarnaast tijdig moeten zijn. We gebruiken een beperkte versie van SIMsite powered by Drupal, waardoor bijvoorbeeld geen koppelingen worden ingericht en niet alle features beschikbaar zijn.

Als laatste is een microsite ook het antwoord op (vak)afdelingen die iets in de website willen. Je kunt de collega’s autoriseren op een deel van de corporate website, maar met een microsite kun je ze ook een eigen omgeving geven. Een omgeving waarvan je zeker weet dat veiligheid en toegankelijkheid goed geborgd zijn!

Direct aan de slag?

Het opzetten van een microsite is een fluitje van een cent.
Begin hier met je eigen microsite