Over ons

Al meer dan 15 jaar werken we samen met onze klanten en partners aan een betere e-overheid voor Nederland. Waar dit in eerste instantie vooral ging om goede informatievoorziening, zijn we met elkaar inmiddels steeds beter in staat om de afhandeling volledig digitaal te laten verlopen. Daar waar wenselijk uiteraard, want niet elke handeling van de overheid leent zich voor digitale afhandeling.

Trots

Trots

SIMgroep is niet alleen marktleider, maar ook een toonaangevend bedrijf als het gaat om frontoffice oplossingen voor de e-overheid. Onze oplossingen zijn gebaseerd op een duidelijke visie op de e-overheid en geheel toegespitst op de benodigde functionaliteiten voor een overheidsfrontoffice. “Wij maken het voor miljoenen burgers, iedere dag weer makkelijker om hun zaken met de overheid digitaal te regelen."

Beleving

Beleving

Burgers en bedrijven willen op elk willekeurig moment, vanaf iedere locatie, zaken digitaal kunnen afhandelen met de overheid via een persoonlijk, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig platform. Overheden willen de zelfredzaamheid van burgers en bedrijven vergroten en kosten besparen door het gebruik van online diensten aantrekkelijker te maken. Die twee ontwikkelingen zijn volgens ons prima op elkaar af te stemmen.

Kracht

Kracht

Samen met onze klanten en partners werken we continu aan verbetering en uitbreiding van onze cloud oplossing om de perfecte dienstverlening te verwezenlijken; een dienstverlening waarin de gebruiker écht centraal staat. Mede door die samenwerking zijn we in staat om een langdurige en persoonlijke relatie aan te gaan met onze klanten om de oplossing voor de lokale- en regionale overheid te faciliteren.