SIMgroep steunt jarige Leprastichting

De Leprastichting bestaat dit jaar 50 jaar en dat werd op woensdag 29 maart gevierd met een inspirerend debat over idealen. SIMgroep is via het Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE) inmiddels al de nodige jaren verbonden als donateur van deze stichting. De afgelopen jaren heeft het NBE al een flink bedrag bij elkaar gevoetbald. Zij konden dan ook niet ontbreken op deze bijzonder dag.

Voorafgaand aan het debat werden dan ook eerst de voetbalschoenen aangetrokken voor een sportieve strijd tussen het NBE en een team van de Leprastichting, waar een aantal collega’s van o.a. SIMgroep in mee mocht spelen. De wedstrijd eindigde in een 5-2 voordeel van de Leprastichting, waardoor de eerste overwinning van de dag al binnen was.

Aan het begin van het debat was er een grotere mijlpaal te vieren. Burgemeester Jos Heijmans mocht, als voorzitter van het NBE, een cheque uitreiken van maar liefst €50.000 voor de Leprastichting. Dit bedrag bijeengebracht door sponsors PinkRoccade, SIMgroep, Promotex en het NBE maakte dat de bijdrage over de afgelopen jaren over de €600.000 is gekomen. Een prachtig bedrag! Ter illustratie, het relatief kleine bedrag van 50 euro kan het verschil betekenen tussen een leven met verminkte of geamputeerde ledematen en een leven zonder handicaps.

We feliciteren de Leprastichting met alle mooie successen van de afgelopen 50 jaar en wensen hen de komende jaren veel succes met het bestrijden van deze ellendige ziekte.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van de dag