Maak kennis met OBI4wan!

Wilt u eens ervaring opdoen met een online media monitor? Wilt u ervaren hoe u online klantcontact van Twitter, Facebook en bijvoorbeeld Instagram handig kunt afhandelen? Hoe u op al die platformen slim kunt publiceren? Hoe u mooie rapportages maakt over wat er wordt besproken over uw gemeente en uw bestuurders op de online media? Of wilt u leren van de ervaringen van andere gemeenten die OBI4wan inzetten? We hebben een leuk aanbod voor u!

Laagdrempelig kennismaken met OBI4wan

Samen met onze partner HowAboutYou hebben we een speciaal aanbod:

 • Tot eind 2017 gebruikmaken van de online media monitor voor u of uw collega’s (start 1 juni  2017 t/m 31 dec 2017);
 • Trainingen en expertsessies in de regio:
  • Groepstraining van een dag met andere deelnemende gemeenten in de regio op 1 of 2 juni;
  • Verdiepende training van een dagdeel met andere deelnemende gemeenten in de regio op 15 of 16 juni;
  • Opfristraining begin september;
  • Online uitleg via video’s;
  • Uitnodigingen voor minimaal twee expertsessies;
 • Online & offline community om met elkaar ervaringen te delen;
 • Service & support.

Bovendien krijgt u bij deelname het boekVan Buiten naar Binnen, klantcontact & interactie in het publieke domein’ van David Kok, Ewoud de Voogd en Frank de Goede. Op de website van HowAboutYou vindt u veel voorbeelden van toepassingen van de online media monitor. Op de website van OBI4wan leest u meer over de online media monitor zelf.

Kosten

De kosten zijn €1.400,- als u alleen meedoet en €1.900,- als uw organisatie met meerdere collega’s meedoet (bedragen zijn excl. btw). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ewoud de Voogd of Frank Bruijnickx van HowAboutYou.

Webinar terugkijken

In dit webinar geven we een demo van OBI4wan. We laten zien wat de mogelijkheden zijn van de online media monitor; dagelijks webcaren, berichten publiceren op zowel Facebook, Twitter als op LinkedIn, en bijvoorbeeld het maken van omgevingsanalyses over onderwerpen die online spelen. Met name de toepassing van de monitor in het dagelijkse werk bij het team Communicatie of bij het KCC staat centraal. Terugkijken kan hier!

Tot slot…

Leuk om te vermelden is dat wij het afhandelen van online klantcontact -zoals berichten op Facebook, via WhatsApp en van bijvoorbeeld Instagram- via OBI4wan integreren in ons klantcontactsysteem KCS. Zo laten we écht alle kanalen van de frontoffice van de overheid samenkomen. Zo geven wij echt invulling aan multichannel dienstverlening!

Ja, ik doe graag mee met het speciale aanbod!