SIMloket, de producten- en dienstencatalogus (PDC) applicatie van SIM voor overheden, was aan vernieuwing toe. Om een nieuwe, toekomstbestendige PDC te ontwikkelen waar intuïtief en gemakkelijk mee gewerkt kan worden heeft SIM samen met haar klanten Zoetermeer, Zuidplas, Veere, Wassenaar en Voorschoten en concurrent SDU een Design Sprint georganiseerd. Wij zijn trots op de geboorte van Felix; onze nieuwe producten- en dienstencatalogus!

Livegang eerste klanten 

Voor het einde van 2020 zijn de gemeenten Lingewaard en Utrechtse Heuvelrug als pilotklanten live gegaan met Felix. Dit betekent dat deze gemeenten de producten en diensten niet meer onderhouden vanuit SIMloket, maar dat deze onderhouden worden in Felix en vanuit daar gepubliceerd worden op de SIMsite powered by Drupal websites van deze twee gemeenten.

Herman, gemeente Utrechtse Heuvelrug: “Ik zou niet meer terug willen naar SIMloket”

De toekomst van Felix 

Wij zijn blij met de eerste resultaten en trots op onze nieuwe spruit Felix, maar dit betekent uiteraard niet dat we stil staan. Vanaf nu stomen we verder om meer functionaliteiten en verbeteringen toe te voegen. Zo zijn we in een eerste implementatie bezig om de PDC uit Felix te koppelen met ons klantcontactsysteem. Dit betekent dat de productinformatie uit Felix makkelijk geraadpleegd kan worden door de medewerkers van het klantcontactcentrum die SIMkcs gebruiken.

Carolien, gemeente Utrechtse Heuvelrug: “Felix ziet er mooi uit en werkt intuïtief

Naast de koppeling met ons eigen klantcontactsysteem is het ook mogelijk om Felix aan te laten sluiten aan andere (contact)systemen op de markt. Actuele informatie van producten op één plek beheerd, en beschikbaar op de verschillende kanalen die gebruikt worden binnen jouw organisatie. Hoe mooi is dat! Wil jij van deze ontwikkelingen op de hoogte blijven? Meld je dan hier(externe link) aan voor de groep op SIMsocial Intranet. 

Direct meer weten?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Felix binnen jouw organisatie.

Neem contact met ons op

Afbeelding scherm Felix