Conxillium bestaat uit acht bedrijven – waaronder SIM – die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor de lokale overheid. Samen maken we ons sterk voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. Een overheid die professioneel, snel en transparant werkt. En daarmee burgers ervan overtuigt dat hún belang voorop staat. Hieronder worden een aantal partners toegelicht, die in samenwerking met SIM Caribbean, ook in deze regio actief zijn.

Procura - verkiezingen optimalisatie

Slimme applicaties voor betrouwbaar registratiebeheer, een totaalpakket aan oplossingen voor het organiseren van verkiezingen, en andere officiële papieren en formulieren.

Procura ontzorgt al bijna 50 jaar de overheid in slimme applicaties op een manier dat overheden een betrouwbare partner kunnen zijn voor burgers en bedrijven. 

Vorig jaar heeft Procura voor de Eilandsraadverkiezing van Bonaire diverse verkiezingsmaterialen geleverd van bewegwijzeringsborden en beachflags die de aandacht vestigen op de locatie van de stembureaus, bordje voor in de stembureaus, stembureaukoffers, stembussen, loepen, steekwagens, enzovoorts. Ten aanzien van de software heeft beschikt Procura over een applicatie die door twee derde van de gemeenten in Nederland gebruikt wordt voor het organiseren van de verkiezingen. Van het benaderen van de stembureauleden tot en met het presenteren van de verkiezingsuitslagen… alles digitaal in de Cloud.

Reppido - Incident management

Een volledig SaaS gebaseerde oplossing die het indienen en afhandelen van meldingen openbare ruimtes eenvoudig maakt.

We maken met z’n allen gebruik van het openbaar domein. Dit gaat uiteraard niet zonder slag of stoot. Regelmatig kom je situaties tegen die onwenselijk of soms zelfs gevaarlijk zijn. Denk aan een defecte lichtmast, wateroverlast, graffiti vervuiling, sluikstort, overhangend groen of een gat in de weg.

Wij geloven in een wereld waarin iedereen met elkaar samenwerkt om de leefomgeving schoon en veilig te houden. Via Reppido kunnen burgers makkelijk een melding maken van een ongewenste situatie, waarna de melding automatisch in de workflow van de overheid/departement terecht komt. Zo kan de organisatie efficiënt en adequaat reageren op deze incidenten.

Reppido biedt een overzicht van alle incidentmeldingen binnen de geografische grenzen van uw land. Zodat men openbare plaatsen veilig en schoon kan houden. De applicatie maakt het mogelijk om incidentmeldingen binnen het publieke domein te monitoren en te beheren en overbrugt tegelijkertijd de kloof tussen de overheid en de lokale autoriteiten. Deze gesloten keten resulteert in: kostenreductie, risicoreductie en kwaliteitsverbetering. Deze applicatie wordt aangeboden in samenwerking met onze Conxillium-partner Beheervisie, bekend om zijn MeldDesk-applicatie.

JCC - Online afspraken en klantgeleiding

Hoogwaardige software waarmee klantgeoriënteerde organisaties hun logistieke processen en dienstverlening structureel kunnen verbeteren/stroomlijnen.

Het hart van de oplossingen wordt gevormd door gebruiksvriendelijke, beproefde standaard software, die dankzij de modulaire opbouw uiterst flexibel kan worden ingezet. JCC Software onderscheidt zich door intensieve gebruikersparticipatie en innovatieve productontwikkeling. We bieden oplossingen voor klantgeleiding, betalen, personeelsplanning, digital signage / narrowcasting (beeldschermcommunicatie), afspraken & reserveringen.

Meer weten?

Vanaf ons kantoor op het altijd zonnige Curaçao staan we letterlijk dicht bij onze klanten in de Dutch Caribbean. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact met ons op